Fundacja Indygo

76-200 Słupsk

Starsze posty

A przed wielkim finałem... czyli Rekonstrukcja w aparatach część 2

Dla samych Rekonstruktorów udział w walce to często niełatwe przeżycie. Komuś, kto nigdy nie spróbował złapać za broń i wcielić się w rolę powstańca, wydawać by się mogło, że to tylko zabawa. Uwierzcie nam, że w samym środku walki, w huku granatów, ognia z karabinu maszynowego i gradu piachu sypiącego się na głowę, wcale łatwo stracić można zimną krew.

Na początek galeria zdjęć Słupskie Księgi FotoActif, która doskonale oddaje ciężar tamtych momentów. Andrzej Kazik Firkowski i solidna porcja fotografii z V Rekonstrukcji.
Dziękujemy!

fot. Andrzej Kazik Firkowski

LINK do pełnej galerii zdjęć

Mamy dla was także porcję fotek od Dream Foto.

Jeden z członków ekipy, Kamil Kowalski wcielił się w tym roku w rolę Powstańca po raz pierwszy. Mamy nadzieję, że w przyszłym roku też możemy na was liczyć!

Więcej fotek z tej galerii tu: LINK

Fot. Anna Piotrowska

Mama jednej z naszych wolontariuszek, Anna Piotrowska od aparatu nie stroni. Bardzo obszerna galeria, dziękujemy!

Link do pełnego albumu

Prezentujemy wam zdjęcia Piotra Dziuby, jednego z naszych wspaniałych Indygowych wolontariuszy. Jest na co popatrzeć! Chyba jak dotąd jedyny kadr który uchwycił wysadzenie bunkra w idealnym momencie!

Fot. Piotr Dziuba

Link do pełnego albumu

A tymczasem nadal czekamy na film od Flyseo. Podobał wam się trailer? Nam też!
I już nie możemy się doczekać pełnej wersji. Tymczasem, gdybyście chcieli go obejrzeć jeszcze raz: LINK

Już niebawem kolejna porcja zdjęć, więc śledźcie naszego Facebooka

oraz Bloga

Pozdrawiamy!